APPARTEMENT 22 & 26

bnr 26 heeft een extra raam in de slaapkamer
TWEEKAMER APPARTEMENTEN 22 & 26

Dankzij de openslaande balkondeuren stroomt volop licht in je woonkamer- keuken, die is gelegen op het zuiden. Als de zon schijnt zet je de balkondeuren open en heb je extra ruimte om met je vrienden te kunnen genieten van een drankje. Qua indeling kun je veel kanten op. Kies je voor een knusse zithoek met een kleinere tafel of ga je toch voor de grotere tafel waar je heerlijk met vrienden aan kunt tafelen. In de twee ingetekende sfeerplattegronden geven we je alvast wat inspiratie om je appartement optimaal in te delen.

KLAAR VOOR EEN SPEELSE INRICHTING

Achter de hal vind je het aparte toilet en de luxe badkamer met aansluiting voor de wasmachine. De installatieberging kun je gebruiken als extra opbergruimte. Van de slaapkamer maak je gemakkelijk iets heel bijzonders. Denk bijvoorbeeld aan een kast gecombineerd met een werkplek. Door slimme oplossingen kun je de slaapkamer optimaal benutten.

bekijk de sfeerplattegrond 22
bekijk de sfeerplattegrond 26

tekeningen

De tussenappartementen 18, 19 en 20 hebben een privéberging. Bij de andere bouwnummers hoort een veilig afgesloten gezamenlijke fietsenberging.

BEKIJK DE VERKOOPTEKENING 22
BEKIJK DE VERKOOPTEKENING 26
terug naar de appartementen