LOCATIE

wonen in de achteruin van een wereldstad
deze locatie heeft alles

We hoeven je dit natuurlijk niet te vertellen: Landsmeer is één van de tofste plekken van Nederland. Je woont er in een kleinschalig dorp tussen uitgestrekte polders, plassen en natuurgebieden. En dat op een kwartier van een wereldstad.

landsmeer
WATER EN SPORT

In Landsmeer moet je bijna wel van het water houden. Plassengebied het Twiske is een centrum voor water-, strand- en natuurrecreatie. Heb je zelf een sloepje, dan kun je die vlakbij de 3 Heren aanleggen. Anders huur je af en toe een vaartuig.

Uitstekende voorzieningen
BRUISENDE OMGEVING

In het dorp geldt nog de menselijke maat. Je herkent elkaar op straat en praat even bij in de gezellige horeca. Maar om de hoek ligt Amsterdam-Noord, in no time uitgegroeid tot één van de levendigste buurten van de hoofdstad. Met natuurlijk de NSDM-werf als culturele hotspot: avontuurlijk, ruig en heerlijk aan het IJ. 

Ontdek de appartementen
wonen op een industriële plek
VAN ACKER-TERREIN

De appartementen verrijzen op historische grond. Oud-verzetsheld Wim van Acker had hier zijn metaalwerkplaats, waar hij onder andere vliegtuigonderdelen en lichtmasten vervaardigde. Hij was een van de meest kleurrijke Landsmeerders. Bijzonder detail: hij werd maar liefst vier keer Nederlands kampioen ijszeilen.

Ontdek de appartementen